Introduktion og omfang

Denne fortrolighedserklæring beskriver, hvordan SALUS Nordic A/S og vores associerede selskaber (kollektivt “SALUS“, “vi“, “os” og “vores“) vil behandle dine persondata og fortrolighedsrettigheder og de valg, du har.

Denne fortrolighedserklæring dækker brugere af vores hjemmesider; personer, der besøger vores salgs- og markedsføringsevents; personer, som vi handler med og hvis persondata vi eller virksomheder, som vi sender markedsførings- og kampagnemateriale til inklusive detailhandlere, forhandlere, montører og andre næringsdrivende samt personer, der er ansat af sådanne virksomheder (kollektivt omtalt som “kunde”, “du” eller “din/dine”).

Persondata eller personlige oplysninger refererer til oplysninger i enhver form, der kan identificere en person. Dette omfatter alle oplysninger, attributter eller aktiviteter, der er knyttet til en identificeret person eller kan kombineres for at identificere en person. Alle personoplysninger, du leverer til os via vores Apps eller Enheder vil blive behandlet i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

Når du giver personoplysninger om andre, skal du sikre dig, at du informerer den/de relevante person(er), inden du deler deres oplysninger samt præsentere denne fortrolighedserklæring og forklare, at deres personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring og indhente deres samtykke, hvor passende. Ved at acceptere vores fortrolighedserklæring bekræfter du, at du har opfyldt dette krav.

Kontoindehaveren skal være mindst 18 år. Vores Enheder og Apps er ikke beregnet til eller rettet mod personer under 18 år. SALUS hverken indsamler, bruger eller videregiver bevidst personoplysninger fra personer under 18 år.

Dataansvarlig og databeskyttelsesrådgiver

SALUS Nordic A/S er registreret i Danmark og kontoradressen er Rønhøjvej 12, 8300 Odder.  Andre associerede selskaber i EU omfatter:

Med henblik på at efterleve EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) vil SALUS Nordic A/S være enedataansvarlig for behandling af persondata, hvis du har opgivet dine persondata direkte til SALUS Nordic A/S, f.eks. når du kommunikerer med salgs- eller teknisk supportteamet i Danmark.

Hvor det angår behandling af persondata over danske, svenske, finske eller norske hjemmesider er SALUS Nordic A/S fælles dataansvarlig for dine persondata hos SALUS Controls Plc.

SALUS har udpeget en gruppedatabeskyttelsesrådgiver (“DPO”), som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores politik eller praksis omkring personoplysninger. Databeskyttelsesrådgiveren kan kontaktes via e-mail på: dataprotection@salus-tech.com, eller pr. post på:

Databeskyttelsesrådgiver (DPO)
SALUS Controls
PO Box 962
Haywards Heath
RH16 9PX
UK

Hvad vi indsamler og hvordan vi bruger dine personoplysninger

SALUS indsamler persondata fra personer, der besøger eller bruger denne hjemmeside, besøger vores salgs- og markedsføringsevents og i vores almindelige drift af vores forretning.

SALUS  vil indsamle og behandle dine oplysninger, når vi har en eller flere af disse grunde:

Nedenstående skema beskriver, de personlige oplysninger SALUS indsamler, hvordan vi kan bruge dine personoplysninger og de grunde eller formål, vi lægger til grund for at gøre det:

Type af persondata eller optegnelserOplysninger om formål og anvendelse
ForretningskontaktoplysningerForretnings- eller virksomhedsoplysninger på en person omfatter:For- og efternavnE-mailadresseTelefonnummer:Virksomhedsnavn og stillingsbetegnelseForretnings- eller hjemmeadresseOmråde/By/LandBankkontooplysningerVi indsamler f.eks. disse oplysninger, når du:opretter en konto,udfylder en kreditansøgningsformular,afgiver en ordre,deltager i vores live events og udfylder en formular, eller vi scanner dit navneskilt,abonnerer på vores nyhedsbrev eller kampagnenyheder,tilmelder dig en Installer Club-konto.Vi får også dine forretningskontaktoplysninger, når de deles med os af din virksomhed (hvis du repræsenterer virksomheden), indhentes fra offentlige kilder (f.eks. virksomhedens hjemmeside), eller når vi har købt dem fra virksomheder, der sælger virksomhedsoplysninger.Grundlag for behandling: KONTRAKT / BERETTIGEDE INTERESSEVi opfylder en kontrakt med dig, når du køber produkter eller services fra os.  Dette er kun tilfældet, når du personligt er kunde.Vi har også en legitim interesse i at bruge denne type oplysninger i vores normale drift af forretningen, som når vi:opretter en forretningskonto,foretager kreditchecks,forpligter os overfor, leverer til eller servicerer vores forretningskunder,sender fakturaer og varer,foretager salg og markedsføring,engagerer kundeemner,sender dig meddelelser med information om medlemsfordelene ved Installer Club, vores produktprogram, nyheder, tilbud, events og services.Se afsnittet “Dine kommunikationsvalg” nedenfor om, hvordan du kan opdatere dine valg. 
Information om teknisk supportPersondata, som du sender i en besked på vores hjemmeside, når du kontakter os pr. telefon for at bede om teknisk support, eller stiller et spørgsmål igennem ‘Live Chat’ eller socialt medie:For- og efternavnE-mailadresseTelefonnummer:Enhedsoplysninger og enheds-idHandle (navn) på sociale medierVi registrerer også kommentarer, feedback, meninger, spørgsmål eller klager, som du indgiver.Grundlag for behandling: KONTRAKT / BERETTIGEDE INTERESSEVi opfylder en kontrakt med dig, når vi yder dig teknisk support.  Dette er kun tilfældet, når du personligt er kunde.Vi har ligeledes en legitim interesse i at bruge denne type data til at:identificere og kommunikere med dig om teknisk support og hjælpe dig med installation og konfiguration af vores produkter,fjernadministrere eller -styre vores produkter,opdatere og validere konto- eller registreringsoplysninger,logge, fejlfinde og løse problemer eller rette fejl.tage os af klager og reklamationer samt behandle refunderinger eller ombytning af et produkt,organisere teknikerbesøg på brugsstedet,give råd og vejledning eller lapper, som du skal implementere,sende dig specifikationer, manualer eller installationsvejledninger,anmode om feedback i en undersøgelse til forskningsformål (du behøver dog ikke at besvare den),understøtte vores revisioner og hjælpe med at opfylde vores servicestandarder, forbedre vores service til dig eller til oplæringsformål,undersøge tilfælde, hvor vi har mistanke om, at vilkårene ikke er blevet opfyldt. 
GarantiinformationPersondata, som du opgiver online, på en formular med posten eller opgiver over telefonen for at tilmelde et produkt til vores garantiservices:For- og efternavnAdresseE-mailadresseTelefonnummer:Installationsdato og -leverandørEnhedsoplysninger og/eller enheds-idGrundlag for behandling:  KONTRAKT / BERETTIGEDE INTERESSEVi opfylder en kontrakt med dig, når vi yder dig garantiservices.  Dette er kun tilfældet, når du personligt er kunde.Vi har ligeledes en legitim interesse i at bruge denne type data til at:registrere og bevare den garanti, der tilbydes på SALUS’s mærkeprodukter, som du har købt eller installeret,informere dig med hensyn til din garantilogge og løse problemer eller rette fejl, tage os af klager og reklamationer samt behandle refunderinger eller ombytning af et produkt. 
Oplysninger om undersøgelserOptegnelser over alle ikke-anonyme undersøgelser, som du giver feedback på.For- og efternavnE-mailadresseTelefonnummer:Personlige meninger, synspunkter, kommentarer og feedbackGrundlag for behandling:  BERETTIGEDE INTERESSEVi har en legitim interesse i denne type information til vurdering og analyse af vores marked, kunder, produkter og services.  Vi vil muligvis bruge oplysninger, som du opgiver i vores undersøgelser til at kontakte dig og følge op på evt. kommentarer eller spørgsmål, som du har stillet.
KonkurrenceregistreringOptegnelser fra alle konkurrencer, vi udskriver.For- og efternavnE-mailadresseAdresseTelefonnummer:Grundlag for behandling:  KONTRAKT / BERETTIGEDE INTERESSEVi opfylder en kontrakt med dig, når du deltager i en konkurrence.Vi har ligeledes en legitim interesse i at bruge denne type data til at:udføre og opfylde kravene i konkurrencer som f.eks. at udtrække og kontakte vindere,kontakte kunder for at følge op på feedback eller forespørgsler, vi har modtaget, i forbindelse med vores konkurrencer,sende dig meddelelser med information om medlemsfordelene ved Installer Club, vores produktprogram, nyheder, tilbud, events og services.
HJEMMESIDE – Automatisk indsamlede oplysningerNår du besøger vores hjemmeside, vil vi indsamle visse oplysninger automatisk fra din enhed:IP-adresse, enhedstype, unikke enhedsidentifikationsnumre, browser-type og andre tekniske oplysninger.Information om, hvordan din enhed har interageret med vores hjemmeside som bl.a. hvilke sider du besøgte, og hvilke links, du klikkede på.IP-adressen kan give en omtrentlig beliggenhed, men det vil ikke være mere præcist end byen, staten eller landet. Grundlag for behandling:  BERETTIGEDE INTERESSEVi har en legitim interesse i at bruge denne type oplysninger til at:skræddersy vores hjemmeside til vores besøgende (f.eks. på basis af deres geografiske beliggenhed),køre vores hjemmeside bl.a. med belastningsudligning,bedre forstå dem, der besøger vores hjemmeside, hvor de kommer fra, og hvilket indhold, der er af interesse for demmuliggøre brug af vores hjemmeside ved at aktivere basale funktioner som f.eks. sidenavigation, adgang til sikre områder på hjemmesiden og muligheden for at bruge live chat.Grundlag for behandling:  SAMTYKKEVi vil indhente dit samtykke til at behandle oplysninger via cookies, der kategoriseres som præference (funktionalitet) eller markedsføring, der ikke er nødvendig til bruge og bladre igennem vores hjemmesider, eller ikke indfanger information anonymt.Se afsnittet “Cookies” nedenfor vedr. oplysninger om, hvordan man ændrer cookies-indstillinger.
E-MAIL-kommunikation- Automatisk indsamlede oplysningerNår vi sender e-mails med markedsføringsindhold til dig, indsamler vi også oplysninger automatisk:Information om, hvordan en person har reageret på e-mails, som vi har sendt, samt tidspunktet og datoen for sådan respons.Enhedstype og IP-adresse, når en e-mail åbnes, eller der klikkes på et link i en e-mail.IP-adressen kan give en omtrentlig beliggenhed, men det vil ikke være mere præcist end byen, staten eller landet. Grundlag for behandling:  BERETTIGEDE INTERESSEVi har en legitim interesse i at bruge denne type oplysninger til at:hjælpe os med at forstå, hvordan personer har reageret på en e-mail,bekræfte, om en e-mail er blevet læst,identificere ugyldige e-mailadresser,forbedre e-maildistribution og -filtrering, og hjælpe med at forbedre vores e-mailservice,bekræfte, om valgmuligheder eller links i en e-mail blev valgt,hjælpe os med at forstå, hvor vellykket en e-mailkampagne er,forbedre design og skræddersyning af indhold til fremtidige e-mailkampagner,hjælpe os med at skræddersy indhold til abonnenter i specifikke regioner og tidszoner. Se afsnittet “Anden sporingsteknologi” nedenfor for yderligere oplysninger, og hvordan du ændrer dine præferencer i vores e-mails med markedsføringsindhold.

Cookies og Anden Sporingsteknologi

SALUS Cookiemeddelelse. Vi bruger cookies til at levere den bedst mulige hjemmesideoplevelse. Ved at klikke på OK og fortsætte med at browse denne side accepterer du, at vi gemmer og tilgår cookies på den enhed. Du kan gennemse og ændre dine cookiepræferencer nedenfor.

Cookies er små tekstfiler, der gemmes i hukommelsen på din computer, mobiltelefon, eller lignende enheder. Cookies oprettes, når du besøger en hjemmeside, der bruger cookies. Vi kategoriserer cookies således: Strengt nødvendige, Præference (Funktionalitet), Statistik (Analytisk) og Markedsføring Se cookieerklæringen for yderligere oplysninger om hver af disse typer cookies, hvor de anvendes.

Du kan opdatere dine cookiepræferencer direkte ved at bruge pop op-værktøjet og vælge/fravælge de relevante afkrydsningsfelter, eller ved at klikke på “ Ændring af dit samtykke” i afsnittet “Cookies” i fortrolighedserklæring.

Det er ligeledes muligt at afvise cookies manuelt i indstillingerne på din computer, tablet eller mobilenhed. Vi gør dog opmærksom på, at visse funktioner på vores hjemmeside ikke vil være tilgængelig, hvis cookies fravælges eller slettes. Da måden, hvorpå du kan afvise cookies via din browserindstillinger varierer fra browser til browser, bør du bruge browserens hjælpemenu til at få mere at vide. Derudover tilbyder de fleste reklamenetværk dig en måde at fravælge målrettet reklame på. Hvis du ønsker yderligere information, bedes du gå til www.youronlinechoices.eu.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: salus-controls.com

Din aktuelle tilstand: Tillad valgte (Nødvendig, Statistikker ). 

Dit samtykke-ID: I7KgDUDHgg53YR69A/zpUcR2ACkk6/WWhv0IlYFZrA8iYMJquoNxlA==Dato for samtykke: tirsdag den 27. september 2022 kl. 12.00.31 EEST

Ændring af dit samtykke

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 13.09.2022 af Cookiebot:

Nødvendig (10)

Disse er cookies, der er nødvendige for at bruge vores hjemmeside ved at aktivere basale funktioner som f.eks. sidenavigation, adgang til sikre områder på hjemmesiden og muligheden for at bruge live chat. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies. Af denne grund kan du ikke fravælge disse cookies, hvis du ønsker fortsat at browse vores hjemmeside.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_grecaptchaGoogleBenyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en software-robot – Dette muliggør skabelsen af valide rapporter om brugen af hjemmesiden.PersistentHTML Local Storage
CONSENT [x2]Google
YouTube
Viser, hvorvidt den besøgende har tilvalgt cookies i marketingkategorien. Cookien er nødvendig for overholdelsen af GDPR-regulativet. 2 årHTTP Cookie
CookieConsentCookiebotGemmer brugerens cookiesamtykketilstand for det aktuelle domæne.1 årHTTP Cookie
rc::aGoogleBenyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en software-robot – Dette muliggør skabelsen af valide rapporter om brugen af hjemmesiden.PersistentHTML Local Storage
rc::bGoogleBenyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en robot.SessionHTML Local Storage
rc::cGoogleCookien benyttes i forbindelse med hjemmesidens video-annoncer. Sørger for, at den besøgende ikke bliver vist den samme annonce flere gange end tiltænkt.SessionHTML Local Storage
rc::d-15#GoogleBenyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en robot.PersistentHTML Local Storage
wc_cart_hash_#salus-controls.comBruges til produktvisningsformålPersistentHTML Local Storage
wc_fragments_#salus-controls.comBruges til produktvisningsformålSessionHTML Local Storage

Præferencer (7)

Præferencecookies gør det muligt for en hjemmeside at huske information, som ændrer den måde hjemmesiden opfører sig på eller ser ud, som f.eks. hvilket sprog eller hvilken region, du befinder dig i.

Få mere information om Google Analytics’ datapraksis og sikring af databesøg:  https://support.google.com/analytics/answer/6004245

NavnUdbyderFormålUdløbType
PREFYouTubeRegistrerer et unikt ID, der bruges af Google til at føre statistik over, hvordan den besøgende bruger YouTube-videoer på tværs af forskellige hjemmesider240 dageHTTP Cookie
yt-remote-cast-installedYouTubeGemmer brugerens præferencer for videoafspilninger ved at bruge indlejret YouTube-videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-connected-devicesYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-device-idYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-fast-check-periodYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-appYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-nameYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage

Statistikker (4)

Hjælper os med at forstå, hvordan besøgende bruger hjemmesiden og brugerrejsen ved at indsamle og rapportere information anonymt. Disse cookies understøtter fremtidig udvikling og forbedrer hjemmesideoplevelsen for brugerne f.eks. ved at hjælpe brugerne med nemmere at finde, det de søger efter. Vi anbefaler, at brugeren fortsat accepterer disse cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_at.hist.#OracleAnvendes af den sociale delings-tjeneste AddThis til at gemme brugerens historik ved brug af AddThis delingsfunktionPersistentHTML Local Storage
_gaGoogleRegistrerer et vilkårligt og unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.2 årHTTP Cookie
_gatGoogleBruges af Google Analytics til at undertrykke anmodningsprocenten1 dagHTTP Cookie
_gidGoogleRegistrerer et vilkårligt og unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.1 dagHTTP Cookie

Markedsføring (16)

Markedsføringscookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider, de sider, du har besøgt, og de links, du har fulgt. Vi vil bruge disse oplysninger til at gøre vores hjemmeside og reklamerne, der vises på den, mere relevant for dine interesser, for bedre at engagere brugere, og skabe værdi med mere målrettet indhold. Vi vil muligvis også dele disse oplysninger med tredjeparter til dette formål. Hvis du ønsker at få fordel af sådant indhold, skal du fortsat acceptere sådanne cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
__atuvcOracleOpdaterer tæller på en hjemmesides sociale delingsfunktioner.1 årHTTP Cookie
__atuvsOracleSørger for at brugeren ser den opdaterede tæller, hvis de deler en side med den social delings-tjeneste AddThis.1 dagHTTP Cookie
_at.cwwOracleAnvendes af den sociale delings-tjeneste AddThisPersistentHTML Local Storage
_GRECAPTCHAGoogleBenyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en software-robot – Dette muliggør skabelsen af valide rapporter om brugen af hjemmesiden.179 dageHTTP Cookie
ads/ga-audiencesGoogleAnvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.SessionPixel Tracker
at-lojson-cache-#v1.addthisedge.comAnvendes af den sociale delings-tjeneste AddThisPersistentHTML Local Storage
at-randOracleAnvendes af den sociale delings-tjeneste AddThisPersistentHTML Local Storage
locOracleGeolocation, bruges til at hjælpe udgivere med at vurdere hvor brugere, der deler information med andre, geografisk er placeret (statsniveau)1 årHTTP Cookie
uvcOracleRegistrerer hvor ofte den sociale delingstjeneste AddThis møder samme bruger.1 årHTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVEYouTubePrøver at skønne brugerens båndbredde på sider med integrerede YouTube-videoer.179 dageHTTP Cookie
xtcOracleRegistrerer brugerens delinger af indhold via sociale tjenester.1 årHTTP Cookie
YSCYouTubeRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.SessionHTTP Cookie
yt.innertube::nextIdYouTubeRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.PersistentHTML Local Storage
yt.innertube::requestsYouTubeRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.PersistentHTML Local Storage
ytidb::LAST_RESULT_ENTRY_KEYYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-cast-availableYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage

Uklassificeret (2)

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
quform_session_#salus-controls.comAfventerSessionHTTP Cookie
upload-file-001_count_filessalus-controls.comAfventerPersistentHTML Local Storage

Anden sporingsteknologi

Vi bruger web beacons (også kaldet internetmærker) i de e-mails, vi sender.  Web beacons er branchestandarden for åben sporing og er et værktøj, der giver en generel oversigt over e-mailabonnentens engagement.  Dette betyder, at disse web beacons, når du modtager og reagerer på e-mailmeddelelsen, som vi sender dig, vil spore adfærd som f.eks. om den e-mail, vi sendte dig, blev leveret og åbnet.  En web beacon fungerer ved brug af en ganske lille grafik, der er indlejret nederst på en e-mail.  Når en e-mail åbnes med billeder tændt, donwloades grafikken fra vores e-mailserviceudbyders server og registreres som en åbning.

Links i vores e-mails med markedsføringsindhold spores ligeledes for at vise den enkelte modtagers klik.  Hvis du klikker på et link, omdirigeres sporingsinformationen via vores e-mailserviceudbyders server til den tilsigtede internetadresse og logges som et klik.

Åben sporing virker ikke i e-mailmeddelelser i klartekst, eller hvis du har valgt ikke at vise billeder i en e-mail.  Du kan deaktivere eller aktivere e-mailsporing ved at vælge Opdater indstillinger linket i e-mailen med markedsføringsindhold, som vi evt. sender til dig.

Links

Vores hjemmeside indeholder fra tid til anden links til og fra hjemmesider, der tilhører vores partnernetværk, annoncører, associerede og andre selskaber som f.eks. sociale mediesider. Hvis du følger et link til en af disse hjemmesider, skal du være opmærksom på, at disse sider har deres egen fortrolighedserklæringer eller -politikker, og vi påtager os intet ansvar og hæfter ikke for fortrolighedserklæringer eller -politikker, som de offentliggør. Du bør tjekke de relevante fortrolighedserklæring eller -politikker, før du sender persondata til sådanne hjemmesider.

Hvad sker der, hvis du ikke giver os dine oplysninger

For at opfylde vores kontraktlige forpligtelser kræver vi, at vores brugere leverer bestemte kategorier af personoplysninger som beskrevet ovenfor. I nogle tilfælde vil undladelse af at give oplysninger ikke forhindre brugere i at betjene deres vores enheder manuelt, men disse brugere vil ikke drage fordel af den fulde brugeroplevelse og ikke kunne forbinde eller kontrollere vores enheder på afstand gennem vores App. Se venligst brugervejledningen til den SALUS- enhed, du ejer, for instruktioner om manuel brug.

På nogle af vores apps tilbyder funktionaliteten til at slå “Dataindsamling” fra i Appindstillingerne. Se venligst indstillinger i den App, du bruger. Når dataindsamling er slået fra, betyder det, at appen automatisk deaktiveres, og din mobile enhed eller computer kan ikke bruges til at styre dit udstyr eller din tjeneste, og du modtager heller ikke vigtige advarsler eller meddelelser.

Deling af personoplysninger og behandlingssteder

SALUS deler kun personoplysninger med andre, når vi lovligt har hjemmel til det.

SALUS er en del af et globalt selskab med datterselskaber og tilknyttede virksomheder i hele Asien, Nordamerika og Europa. Af den grund kan det være nødvendigt at opbevare og dele personoplysninger på tværs af vores teams i lande rundt om i verden, der støtter SALUS i at udvikle, konstruere, fremstille og sælge vores Enheder og Apps, og yde teknisk support til brugere. Nogle tredjeparts databehandlere behandler personoplysninger på vores vegne, og disse er kendt som vores tredjeparts databehandlere. Vi benytter os også af tredjeparts databehandlere baseret i et andet land eller som er del af internationale organisationer

Som følge heraf kan personoplysninger overføres, opbevares og åbnes uden for de lande, hvor vi og vores databehandlere befinder sig. Dette omfatter lande uden for Den Europæiske Union (“EU”). Lovgivningen i nogle lande giver muligvis ikke lige så stor retlig beskyttelse af dine personoplysninger som i EU.

SALUS træffer foranstaltninger for at sikre, at alle personoplysninger er forsynet med tilstrækkelig beskyttelse, og at alle overførsler af personoplysninger uden for EU er lovligt udført. Når vi overfører personoplysninger uden for EU til et land, der ikke er fastlagt af Europa-Kommissionen som havende et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for personoplysninger, vil overførslerne ske under en passende ramme, der beskytter de grundlæggende rettigheder for alle i EU for transatlantiske dataoverførsler, som f.eks. EU-USA’s Privacy Shield, eller en juridisk bindende aftale, der dækker EU’s krav til overførsel af personoplysninger uden for EU, såsom Europa-Kommissionens godkendte standard kontraktbestemmelser.  Hvis du vil have mere information om vores overføringsmekanismer, bedes du kontakte os via detaljerne i afsnittet “Dataansvarlig og databeskyttelsesrådgiver”

Personoplysninger, som vi opbevarer, kan overføres til følgende kategorier af tredjepart og databehandler:

Sikkerhed af personoplysninger

SALUS er forpligtet til at sikre personoplysninger. Vi bestræber os på at anvende passende sikkerhedsforanstaltninger, herunder tekniske, administrative og fysiske foranstaltninger til beskyttelse af privatlivets fred samt til at skabe sikkerhed for dine personoplysninger

SALUS minimerer også truslen mod dine rettigheder og friheder ved at begrænse adgangen til personoplysninger til de der har et forretningsbehov, og ved ikke at indsamle eller lagre specielle kategorier af oplysninger om dig gennem vores Apps eller Enheder.  Vi anvender tredjeparts dataprocessorer til beskyttelse af personoplysninger og bruger kun dine personoplysninger til de formål, vi angiver.

Desværre er transmission af information via internettet ikke fuldstændigt sikkert. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere for sikkerheden af dine oplysninger, når de sendes til og fra vores Apps eller Enheder, og enhver transmission er på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, bruger vi strenge foranstaltninger og sikkerhedsfunktioner for at forhindre uautoriseret adgang.

Opbevaring af personoplysninger

SALUS vil opbevare dine personoplysninger så længe som nødvendigt for de formål, vi har beskrevet. Disse perioder varierer afhængigt af arten af oplysningerne og dine interaktioner med os, som påkrævet af legitime forretningsmæssige årsager og hvor det er tilladt eller påkrævet af loven, forordninger retssager eller regnskabs- og rapporteringsforpligtelser. Når dine personoplysninger ikke længere er nødvendige, tager vi rimelige skridt til på sikker vis at destruere  dine oplysninger eller permanent afidentificere dem.

Dine fortrolighedsrettigheder

GDPR og andre landes fortrolighedslovgivninger giver visse rettigheder over dine persondata.  Hvis du har nogen spørgsmål, om hvordan vi behandler dine personlige oplysninger eller ønsker at udøve nogen af dine rettigheder, så kontakt os venligst via oplysningerne i afsnittet  Dataansvarlig og databeskyttelsesrådgiver”.

I visse tilfælde har du ret til at:

Dine kommunikationsvalg

SALUS giver dig kontrol over, om du ønsker at modtage markedsførings- og kampagnemateriale.  Vi gør det kun, hvis det er tilladt ifølge loven.  Hvis vi har lov til at gøre det (f.eks. fordi du er en af vores kunder, fordi du repræsenterer en virksomhed, eller fordi du har tilvalgt det), men du ønsker at holde op med at modtage sådan kommunikation, kan du fravælge det ved at opdatere dine præferencer når som helst på følgende måde:

Bemærk – Fravalg af salgsfremmende e-mails, vil ikke ophæve fremsendelse af vigtige service-relaterede e-mails, der er nødvendige for den fortsatte brug af vores tjenester.

Klager

SALUS håber, du aldrig får brug for det, men skulle du alligevel ønske at klage over vores brug af personoplysninger, bedes du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver ved hjælp af kontaktoplysningerne i afsnittet “Dataansvarlig og databeskyttelsesrådgiver”.

Hvis du ikke mener, at vi har kunnet finde en tilfredsstillende løsning på din klage, kan du indgive en klage til den relevante databeskyttelsesmyndighed (Datatilsynet) for den dataansvarlige, der er ansvarlig for behandling af dine persondata.  Kontaktoplysninger for databeskyttelsesmyndigheden i hvert EU-medlemsland findes her.

Ændringer i denne Fortrolighedserklæring

Denne fortrolighedserklæring blev senest opdateret den 31 August 2018.

SALUS anerkender, at gennemsigtighed er et kontinuerligt ansvar, så denne fortrolighedserklæring vil regelmæssigt blive revideret og opdateret.  Eventuelle ændringer i denne erklæring vil blive offentliggjort på denne side, så vær venlig at tjekke tilbage ofte.